<html>
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
  </head>
  <body>
    <div class="moz-cite-prefix">On 8/23/20 7:27 PM,
      <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:jcredberry@gmail.com">jcredberry@gmail.com</a> wrote:<br>
    </div>
    <blockquote type="cite"
cite="mid:CAP5tOSPTOk5B2744zr75dT-pgQ5MV+xxYxkA5PrftxuAnsY9uQ@mail.gmail.com">
      <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
      <div dir="ltr">Dear all,
        <div><br>
        </div>
        <div>Trying to open a Beamer presentation that I used for my
          lectures every year. After some adjustment for this year's
          lectures, the following error appears when compiling the
          document:</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">! Package inputenc Error: Keyboard character used is undefined</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">(inputenc)                in inputencoding `latin9'.</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">
</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">This is a document that I usually work with on Ubuntu Linux, but that in this case, I opened in Windows 10. </p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">
</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">I changed default coding to UTF-8 instead of inputenc and another error appears. In this case, the small logo in the right corner is not recognized and as the filename is "uct_logo.png", at compilation time it says the file is not found and then a box with "uct_logo" appears, with the "l" in "logo" as a subscript.</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">
</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">Is this problem a Windows or a Lyx related one? BTW, I am using TeXLive 2019 on this windows computer.</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">
</p>
          <p style="margin:0px;white-space:pre-wrap">Regards,</p>
          <div>
            <div dir="ltr" data-smartmail="gmail_signature">
              <div dir="ltr">
                <div>Julio Rojas<br>
                  <a href="mailto:jcredberry@gmail.com" target="_blank"
                    moz-do-not-send="true">jcredberry@gmail.com</a></div>
              </div>
            </div>
          </div>
        </div>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
    </blockquote>
    Is the logo PNG file in the same directory as the LyX file? If not,
    have you tried specifying the path to it?<br>
    <br>
    Paul<br>
    <br>
  </body>
</html>